Επισκεφθείτε την Κέρκυρα

Achilleon

Ο Αχίλλειο ή Αχιλλέων είναι ένα νεοκλασικό Πομπηιακό ανάκτορο που βρίσκεται στα περίχωρα του χωριού Γαστούρι, στην δημοτική περιοχή του Αχιλλείου, στο ελληνικό νησί της Κέρκυρας. Ήταν η γιορτή του Σίσσι.

Πόλη της Κέρκυρας

Η Παλιά Πόλη της Κέρκυρας, σχεδιασμένη από τους Βενετούς, ξαναχτίστηκε πολλές φορές και επίσης υπό βρετανική κυριαρχία. Ως εμπλουτισμένο μεσογειακό λιμάνι, η Κέρκυρα χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο ακεραιότητας και αυθεντικότητας.

Επισκεφθείτε τον μικρό δρόμο της Κέρκυρας, την εκκλησία του Αγίου Σπυρόδωνα, το παλιό φρούριο ή το παλάτι του Αγίου Μιχαήλ και του Αγίου Γεωργίου.

Τοποθετήστε το παντοκράτορα

Το όρος Παντοκράτορα είναι ένα βουνό που βρίσκεται στη βορειοανατολική Κέρκυρα. Μερικές σαφείς μέρες είναι δυνατόν να δείτε την Ιταλία παρά το γεγονός ότι απέχει περίπου 130χλμ. Στην κορυφή υπάρχει ένα καφέ για τους τουρίστες, ένας τηλεπικοινωνιακός σταθμός, ο μεγαλύτερος πύργος του οποίου βρίσκεται ακριβώς πάνω από ένα πηγάδι, και ένα μοναστήρι

Παλαιοκαστρίτσα

Η Παλαιοκαστρίτσα βρίσκεται στη βορειοδυτική ακτή της Κέρκυρας, 25χλμ. Από το διεθνές αεροδρόμιο και από την πόλη της Κέρκυρας. Θα βρείτε καταπράσινες πλαγιές ελαιώνων και εσπεριδοειδών κοντά σε ωραίες παραλίες.

Τα κρυστάλλινα νερά είναι ιδανικά για κολύμπι και θαλάσσια σπορ. Στο βορειότερο ακρωτήριο (Άγιος Σπυρίδωνας) βρίσκεται το μοναστήρι της Θεοτόκου του 12ου αιώνα. Από το μοναστήρι και τους λόφους, από το χωριό Λακόνες, αποκτούν μαγευτική θέα.

Παξοί & Αντίπαξος

Το νησί των Παξών βρίσκεται πολύ κοντά στο νησί της Κέρκυρας. Το χωριό Γάιος είναι η πρωτεύουσα των Παξών και το κεντρικό λιμάνι του νησιού. Είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη για επίσκεψη για τις διαφανείς θάλασσες και τη γαλάζια λιμνοθάλασσα.

Ερείκουσα

Η Ερικούσα είναι ένα μικρό νησί κοντά στη βόρεια ακτή της Κέρκυρας με ένα ωραίο λιμάνι. Το νησί της Ερεσούσας είναι κυρίως επίπεδο και έχει πολλές αμμώδεις παραλίες ιδανικές για οικογένειες. Θα βρείτε κυπαρίσσια, παραλίες κρυμμένες στη βλάστηση.

Canal d’Amour

Το Canal d ‘Amour ή το κανάλι της αγάπης είναι η ωραιότερη ακτή του χωριού Περουλάδες (ένα χωριό που επιβιβάζεται με το Σιδάρι). Δεν υπάρχουν λέξεις που να περιγράφουν τη μοναδική ομορφιά αυτής της παραλίας.

Σιδάρι

Γραφικό και όμορφο ελληνικό χωριό στο βορειοδυτικό τμήμα της Κέρκυρας.
Ο Τουριστής θα μπορούσε επίσης να εξερευνήσει τα υπέροχα και τα παραδοσιακά χωριά των Περουλάδων και τους Αυλιώτες.

Barbati

Ιδανική παραλία στους πρόποδες του όρους Παντοκράτορας.

Κρύσταλλα καθαρά νερά, δροσισμένα και ανανεωμένα από το κανάλι των βόρειων στενών μεταξύ Κέρκυρας και γειτονικής Αλβανίας .

Κασσιόπη

Кассиопи – очаровательный город, расположенный на небольшом полуострове в северо-восточном углу острова Корфу. Очень живописные места и множество исторических мест.

Ρόδα

Το Ρόδα είναι ένα παλιό ψαροχώρι με όμορφη αμμώδη παραλία. Μπορείτε να απολαύσετε ημερήσια και νυχτερινή διασκέδαση με μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα